La o cautare simpla pe booking.com in Craiova, in perioada Festivalului IntenCity, 26-28 august se observa ca 92% din locuri de cazare sunt INDISPONIBILE.

Singurul filtru adaugat la cautare a fost cel de distanta fata de Centrul Craiovei. Daca iti doresti o cazare mai departe de eveniment, procentul de ocupare scade laย  90%. Ceea ce inseamna ca Festivalul IntenCity a ocupat si locurile de cazare in pensiunile din apropierea Craiovei.

Asta demonstreaza ca Festivalul isi atinge scopul pentru care a fost creat. Tot orasul are de castigat din acest Festival, si evident si sectorul HORECA, o zona care in ultimii doi ani a avut foarte mult de suferit.

DJ Snake, JasonDerulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Paul van Dyk, sunt headlinerii celui mai mare festival de muzicฤƒ din sudul Romรขniei โ€“รŽntre 26 ศ™i 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va gฤƒzdui Festivalul IntenCity, evenimentul care aduce รฎmpreunฤƒ muzica de ieri, de azi ศ™i de mรขine, la Craiova, รฎntr-o sฤƒrbฤƒtoare a oamenilor care ศ™tiu sฤƒ dea ritm verii.

Publicul va avea ocazia sฤƒ participe la concerte live ale unor artiศ™ti internaศ›ionali renumiศ›i, ศ™i sฤƒ se bucure, รฎmpreunฤƒ cu prietenii ศ™i familia, de hituri latino, electro ศ™i disco.

IntenCity este festivalul de muzicฤƒ la care toศ›i artiศ™tii ar putea fi headlineri ศ™i รฎศ™i propune sฤƒ devinฤƒ unul dintre cele mai importante din ศ›arฤƒ.