AcasăACTUALITATE13 căței și-au găsit familii la Târgul de adopții organizat de Ziua...

13 căței și-au găsit familii la Târgul de adopții organizat de Ziua Internațională a Animalelor

Craiova, 5 octombrie 2021

13 căței din Adăpostul canin Craiova au de ieri, 4 octombrie, stăpâni iubitori. 11 dintre ei au plecat încă de ieri la casele lor, în timp ce alți doi blănoși vor fi preluați din centru în cursul zilei de miercuri, 6 octombrie, când se va împlini perioada legală pentru adopție.

Evenimentul de ieri a fost organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor și face parte din campania “Adoptă Fericire”, derulată de SC Salubritate Craiova SRL, care gestionează Adăpostul canin Craiova.

Fiecare cățel care are, începând de ieri, o familie, a primit din partea sponsorilor un cadou de casă nouă constând într-un săculeț de hrană uscată, un kit pentru căței, un bol și zgardă cu lesă din partea sponsorilor evenimentului, pet shop-ul Halta Cățelu și producătorul de hrană pentru animale Purina Pro Plan. Scopul organizării evenimentului este creșterea numărului de adopții din Adăpostului, promovarea adopțiilor canine în rândul cetățenilor Craiovei dar și a creșterii responsabile a animalelor de companie.

Reamintim iubitorilor de animale care doresc să adopte un cățel din Adăpostul canin Craiova că pot face acest lucru în orice zi a săptămânii, iar adopția este absolut gratuită. Programul adăpostului este de luni până vineri între orele 10.00 și 14.30 și sâmbăta, duminica și în sărbătorile legale între orele 11.00 și 13.00. Accesul în Adăpost se face în baza buletinului/cărții de identitate.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!