A doua zi in care Universitatea din Craiova isi promoveaza oferta educationala

0
321

Cea de-a IX-a ediție a manifestării „Studenții noștri pot mai mult”  a demarat miercuri, 25 mai, la ora 11:00, în Centrul Vechi al Craiovei, str. Theodor Aman.

Fiecare facultate își expune și prezinta materiale de promovare, cât și produse care surprind specificul activității lor precum: roboți, mașini, reviste sau dispozitive sportive.

De asemenea, fiecare facultate  a organizat o serie de experimente spectaculoase și a prezentat oferta educațională pentru admiterea din sesiunile iulie și septembrie 2022, prin distribuirea de pliante și broșuri informative.

Proiectul “Studenții noștri pot mai mult” vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în derularea unor activități practice, în vederea dezvoltării acestora atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

Proiectul „Studenții noștri pot mai mult este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS).