A plecat Reghecampf, a venit Laszlo Balint. Suporterii cer transferuri de valoare

0
914

Rotaru s-a despartit de antrenorul Reghecampf si l-a adus pe Laszlo Balint. Pe retelele de socializare, suporterii s-au aratat suparati pe Rotaru pentru mutarea facut, acuzandu-l ca nu aduce jucatori de valoare, si ca in ritmul acesta nici in sezonul urmator Universitatea Craiova nu va castiga Campionatul

Laszlo Balint a fost prezentat, azi, intr-o conferinta de presa, de presedintele Sorin Cartu, si apoi a plecat cu echipa in cantonament, in Austria.

Ramane de vazut daca finantatorul Universitatii va aduce si cativa jucatori de valoare la echipa sau va fi in continuare ”arici”, politica adoptata inca de cand a preluat echipa.

Ca fapt divers, in ziua in care a venit Laszlo Balint, a plecat fundasul central, Marius Constantin, care a ajunsese la final de contract. Echipa i-a multumit pentru serviciile prestate:

”Universitatea Craiova s-a despărțit de fundașul central ca urmare a încheierii contractului. Îi mulțumim lui Marius pentru tot ceea ce a realizat la Știința și îi dorim mult succes în continuare!”. 

Ramane de vazut cum va juca echipa cu noul antrenor.

Laszlo Balint ca antrenor în Liga 1

  • 62 de meciuri, toate la UTA

  • 19 victorii, 21 de remize, 22 de eșecuri

  • media de puncte obținute: 41,94%

gsp.ro a scris un articol in care aduce 10 argumente PRO si CONTRA pentru alegerea lui Balint. Il puteti citi aici.