A plouat peste 25 de litri/mp, in Craiova. Echipajele CAO, RAADPFL și Flash sunt în teren

0
711
A plouat deja peste 25 de litri/ mp, in Craiova, ceea ce înseamnă că începe să fie depășită cantitatea de apă ce poate fi preluată de sistemul de canalizare care este realizat, conform normativelor europene, la 25 l/mp.
Am închis pasajele Universitatea și Bariera Vâlcii și au fost suspendate toate activitățile dedicate Zilelor Craiovei, din zona centrală. Dacă aveți probleme deosebite, vă rog să sunați la telefonul cetățeanului 0251/984. Toate utilajele Companiei de Apă Oltenia sunt deja în teren, în zonele cu probleme.
L.E. Se închide și pasajul Electroputere. La Pasajul Titulescu, vă rugăm să folosiți doar partea supraterană și să evitați zona cu giratoriu. Circulația tramvaiului a fost întreruptă. Am suplimentat numărul de autobuze pe trasee.
L.L. E. S-a depășit cota de avarie la Canalul Râului.
L.L. L. E. În zona Profi, din Rovine, s-a prăbușit un copac, iar firele de curent au fost rupte. Echipaje de la RAADPFL și Flash sunt deja în zonă. Circulați cu atenție! Orice astfel de probleme vă rugăm să le sesizați la telefonul cetățeanului 0251/984!
Lia Olguta Vasilescu
primar municipiul Craiova