AcasăCULTURAActori, păpuși, povești, în week-end la Teatrul Colibri!

Actori, păpuși, povești, în week-end la Teatrul Colibri!

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova ne propune pentru acest week-end întâlnirea cu actorii Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu, care au misiunea de a-i însoți pe copii, părinți, bunici în frumoasa călătorie prin lumea poveștilor.

Sâmbătă, 19 februarie 2022, la ora 18:00, spectacolul „Bună dimineața, noapte bună“ înlocuiește reprezentația „De-aș fi Scufița Roșie, anunțată inițial la agenția teatrului și anulată din motive medicale. „Bună dimineața, noapte bună“, adaptare după Donald Bisset, traducerea Ivan Juvetov şi Adriana Bora, regia Joro Ivanov, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandr Mihailov, cu actrițele Adriana Ioncu şi Alla Cebotari, este un spectacol muzical, antrenant, construit în jurul unei rivalități amuzante între noapte și zi.

Duminică, 20 februarie 2022, la ora 11:00 ne bucurăm de spectacolul De-a capra cu trei iezi“, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub. În distribuție: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Spectacolul îmbină diferite tehnici de mânuire, fiind plasat într-o zonă rurală de poveste.

Persoanele care şi-au achiziționat bilete pentru spectacolul „De-aș fi Scufița Roșie“ se pot prezenta cu ele sâmbătă, 19 februarie, ora 18:00, la reprezentația „Bună dimineața, noapte bună“ sau pot recupera contravaloarea biletelor de la agenția Teatrului Colibri, conform programului: de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri. 

Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

   – persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

  – persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

  – persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

– Este permisă participarea la spectacole în 30% din capacitatea sălii, cu purtarea măștii de protecție de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2.

– Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani sunt exceptați de la purtarea măștii. (Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 25/7.I.2022)

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!