Adi Cosman, directorul SCM Universitatea Craiova: Suntem pe un drum care ne dă speranțe dar mai avem multe de făcut

0
360
Directorul SCM Universitatea Craiova, Adi Cosman, a facut o retrospectiva a clubului craiovean, dupa ultimul meci disputat in acest an de o echipa din subordine. Rezultatele vorbesc de la sine. Echipele sunt in grafic, mai mult decat atat, unele dintre ele au facut istorie. 
”𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐚𝐧 𝐬𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐂𝐌 𝐂𝐫𝐚𝐢𝐨𝐯𝐚
Ultima săptămână a anului 2022 ne-a adus satisfacții în ceea ce înseamnă performanțele echipelor noastre. Ne putem bucura de îndeplinirea tuturor obiectivelor. Putem spune că suntem pe un drum care ne dă speranțe, având un an pozitiv, dar suntem atenți, deoarece mai avem multe de făcut.
În 2022, am avut o performanță istorică la baschet (calificarea în ultimele 16 formații din FIBA Europe Cup), medalie la volei masculin în Divizia A1 și o victorie istorică împotriva puternicei echipe a celor de la Fenerbahce.
Am obținut cele mai multe medalii din istoria clubului la box.
În primul sezon competițional la volei feminin, SCM Universitatea Craiova a ocupat locul 8 și, să nu uităm că, în această stagiune, am intrat în bătălia pentru 5-8.
Nu putem omite nici de faptul că am avut un prim an incununat cu succese la secțiile de Kempo și, bineînțeles, la secția ecvestră.

De asemenea, echipa de handbal feminin a scăpat de zona în care se afla și este într-un progres vizibil.
Suntem împreună și în 2023 și vom lupta să ducem 𝐂𝐑𝐀𝐈𝐎𝐕𝐀 acolo sus.
La mulți ani tuturor suporterilor noștri!”- Adi Cosman director SCM Universitatea Craiova.