AcasăCULTURA„ALT EU” un concept de teatru comunitar lansat de Casa de Cultură...

„ALT EU” un concept de teatru comunitar lansat de Casa de Cultură a Studenților Craiova

„ALT EU” este un concept de teatru comunitar lansat de Casa de Cultură a Studenților Craiova care se adresează persoanelor dornice să se redescopere din punct de vedere creativ, dincolo de rutina zilnică.

Ne dorim să construim un concept care, prin intermediul artei teatrale, să contribuie la dezvoltarea individuală a participanților, dar și la dezvoltarea comunitățiiculturale.

Prima etapă a proiectului se va desfășura în data de 09 februarie 2022, ora 19:00 și constă într-un casting call, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților din Craiova, la care poate participa oricine, indiferent de domeniul de activitate. Singura condiție este dorința de a se dezvolta și a-și descoperi abilități noi prinintermediul creației colective.

În următoarele etape ale proiectului participanții vor fi implicați activ în realizarea unor producții de teatru și evenimente culturale, alături de profesionisti din domeniul artelor spectacolului.

Conceptul de teatru comunitar “ALT EU” are la bază ideea că arta teatrală reprezintă un instrument de dezvoltare personală care poate fi utilizat cu succes indiferent de background-ul fiecărui individ. „ALT EU” își propune să devină un pol de dezvoltare creativă pentru comunitatea locală care să contribuie în procesul de descoperire personală prin artă.

Accesul este gratuit și nu impune nici un fel de limite. Cere doar implicare şi încrederea că prin teatru ne putem dezvolta împreună ca o comunitate.

 

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!