AcasăCULTURAAndrei Tudor Band și Filarmonica Oltenia, concert care incheie Craiova Jazz, Rock...

Andrei Tudor Band și Filarmonica Oltenia, concert care incheie Craiova Jazz, Rock & Pop Festival

Craiovenii sunt invitați să asculte, vineri seara, 24 septembrie, începând cu ora 19.00, pe scena Teatrului de Vară din Parcul Romanescu, pe unul dintre cei mai mari muzicieni români – Andrei Tudor, alături de orchestra Filarmonicii Oltenia Craiova.

Concertul încheie cea de-a V-a ediție a Festivalului Craiova Jazz, Rock & Pop, festival organizat la inițiativa Primăriei Craiova, de Filarmonica Oltenia Craiova.

Andrei Tudor va urca pe scena din parcul Romanescu în calitate de compozitor, dirijor și pianist, alături de bandul său și de artiștii Filarmonicii Oltenia Craiova și va încheia festivalul de jazz din acest an cu un fusion-concert Jazz & Classical Crossover, într-o locație cu o acustică excelentă – Teatrul de Vară.

Alături de cunoscutul muzician Andrei Tudor, mai sunt prezenți la Craiova Paolo Profeti (saxofon alto), Daniel Pirici (chitară bas), Laurențiu Ștefan (percuție), Liviu Negru (chitară).

Evenimentul din seara de vineri încheie una dintre cele mai frumoase ediții ale festivalului de jazz organizat de Filarmonica Oltenia, cu sprijinul Primăriei Craiova, dar și perioada estivală 2021 de spectacole susținute de instituțiile de cultură craiovene, pe scena din Parcul Romanescu.

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!