AcasăADMINISTRATIEAparatură medicală de ultimă generație, la Ambulatoriul Spitalului Municipal Filantropia Craiova

Aparatură medicală de ultimă generație, la Ambulatoriul Spitalului Municipal Filantropia Craiova

Primăria Craiova a încheiat luni, 31 ianuarie 2022, contractul pentru dotarea Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Municipal Filantropia cu echipamente și aparatură medicală de ultimă generație.

Proiectul “Reabilitare Corp C1 – Ambulatoriu pavilion A, extindere cu lift exterior și amplasare rampă de gunoi (colectare selectivă)” prevede, pentru primul lot, livrarea a 85 de echipamente, printre care: sterilizator cu aburi, sistem video-endoscopie și fibroscopie, ecograf cardiologie, dermatoscop, ecograf explorări funcționale, tomograf cu coerență optică, multiple truse chirurgicale, instalații pentru dezinfecția aerului, instrumentar specific etc.

“Ca în fiecare an, depunem toate eforturile ca spitalele din subordinea Municipalității craiovene să beneficieze de cele mai bune condiții. Dacă, în 2021, am realizat ample lucrări de renovare, precum reabilitarea Ambulatoriului de la Spitalul Municipal Filantropia, recompartimentarea etajului dedicat persoanelor cu imunodeficiență de la Spitalul de Infecțioase Victor Babeș, renovarea Clinicii de Psihiatrie I de la Parcul Romanescu sau renovarea secției de ATI de la Spitalul Filantropia, anul acesta începem în forță cu unul dintre cele mai importante proiecte dedicate sănătății. Dotăm Ambulatoriul Spitalului Municipal Filantropia cu aparatură medicală de ultimă generație, cu cele mai noi și moderne echipamente medicale, echipamente IT și electrocasnice. Continuăm să investim în sănătate, astfel încât craiovenii să beneficieze de cele mai bune servicii medicale în spitalele din subordinea Primăriei”, a declarat Lia-Olguța Vasilescu, primarul Craiovei.

Contractul este în valoare de 3.877.800 lei, fără TVA, iar firma câștigătoare are la dispoziție 90 de zile pentru livrarea produselor.

Echipamentele vor fi amplasate în corpul de clădire reabilitat pe fonduri europene, de pe bulevardul Nicolae Titulescu. Ambulatoriul Spitalului Filantropia, aflat în subordinea Primăriei Craiova, va mai fi dotat și cu echipamente IT, mobilier medical și electrocasnice, imediat ce vor fi finalizate licitațiile pentru celelalte trei loturi din cadrul proiectului.

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!