foto: SCM Universitatea Craiova

Intr-un meci in care arbitri si-ar fi facut meseria pentru care sunt pregatiti, Rapid nu ar fi castigat in nici un fel meciul de handbal feminin jucat seara trecuta in Polivalenta din Craiova, scor 21-25.

A fost cel mai evident arbitraj impotriva SCM Universitatea Craiova. Brigada de arbitri, impreuna cu observatorul, au facut tot posibilul ca leoaicele sa nu castige. La pauza s-a intrat la egalitate, scor 12-12.

In repriza a doua, disperati ca jocul oltencelor este tot mai bun, arbitrii au insista sa penalizeze craiovencele gratuit si sa inchida ochii la orice greseala a rapidistelor.

In prima repriza un oficial a Rapidului a coborat din tribuna si a certat observatorul, fapt ce a iritat publicul craiovean prezent la meci. Cearta oficialului rapidis nu l-a deranjat insa si pe observatorul meciului.

Nu este primul campionat in care se duce o campanie impotriva SCM Universitatea Craiova.

Felicitari handbalistelor noastre pentru atitudine si jocul practicat.

CRAIOVA: Curmenț 1, Șușnea – Krpez 6 (5 din 7 m), Ruth 3, Rocha 3, Bak 3, Zamfir-Burcea 2, Țicu 2, Vâlcan 1, Andrei, Jipa.

Antrenor: Bogdan Burcea.

RAPID: Șandru, Ciucă – Grozav 7 (7 din 7 m), Polman 4, Gutierrez  3, Kassoma 2, Lopez 2, Badea 2, Fernandez 1, Ostase 1, Korsos 1, Kanor 1, Azenaide, Perianu.

Antrenor: Kim Rasmussen.