#asaelaCraiova in WEEK-END: Intre Ceaunul Chiaun, cursuri de bachata, funky vibes si Targul de Paste

0
235

Ne-am gandit sa tragem cu ochiul pe evenimentele de azi si de maine din Craiova si sa va lasam aici cateva sugestii. 

  • Studentiada 2022 – Craiova sau Renaște studentul din tine! In perioada 11-17aprilie 2022 se incearca o renastere a STUDENTIADEI.

Pentru cei interesati las aici un link al evenimentului: Studentiada 2022 – Craiova

  • Sambata, incepand cu ora 18:00, Leo Club Excelion Craiova, la Colegiul National „Stefan Velovan”, organizeaza Competiție debate „Tinerii dezbat pentru speranță”, un eveniment cu scop caritabil, trângere de fonduri pentru secția de oncopediatrie a Spitalului Județean de urgență Craiova! Taxa de înscriere este de 60 de lei/echipă.

Las link pentru mai multe informatii: „Tinerii dezbat pentru speranță”

  • Tot sambata, intre orele 12:00 – 23:45, la Biergarten Craiova, acolo unde ”centrul e cu adevărat vechi”, lumea ”se drege dupa mahmureala cu o ceauneală”. Ceaunul Chiaun zic baietii ca este azi despre ”un storceac (zis și storceag), adică o ciorbă groasă de sturion, mermelită cu zer și gălbenușuri proaspete”.

Daca inca nu v-ati revenit dupa mahmureala, inca mai avet timp sa va dregeti: Ceaunul Chiaun

Desi suntem convinsi ca toate cluburile si pub-urile au evenimente si gastronomice si cantacioase, noua in cale pe online nu ne-au iesit decat vreo cateva:

 

 

 

 

Cei care doresc sa intre in atmosfera sarbatorilor pascale o pot face in Piata Mihai Viteazul, unde este organizat Targul de Paste, care are o serie de evenimente pregatite.

Have fun!