Căsuțe de poveste lucrate cu migală și pentru un Decembrie poate tot de poveste, răbdare, muncă în echipă, omul potrivit la locul potrivit, informații oferite în timp util, aceasta este „rețeta” care asigură succesul atelierelor de creație organizate de Ramona Mironeasa, în Craiova, la Magic Hobby.

Într-o atmosferă relaxantă, Magic Hobby devine, în ultima perioadă, locul potrivit pentru a ne întâlni noi cu noi, indiferent de vârstă.

Da, nu e timp pentru noi…nici azi, nici mâine și nu va fi nici săptămâna viitoare. Doar că singurii care ne pot ajuta în această problemă…suntem doar noi. Ne găsim, la un anumit interval de timp…timp pentru noi și poate pentru un atelier de creație organizat de Ramona la Magic Hobby.

Marți seara, timp de două ore, câteva căsuțe din lemn au devenit decorațiuni potrivite pentru un Decembrie de poveste.

Cu zăpadă din belșug, viscolită pe alocuri, cu imperfecțiuni, pentru că na, lucru manual, dar cu bucuria că ai realizat-o tu. Și acest „tu” a fost reprezentat, la atelierul de marți, de persoane de toate vârstele, profesii diferite, copii mai mici sau mai mari, oameni uniți de dorința de a petrece timp frumos alături de Ramona, cea care, cu o răbdare excepțională, a prezentat ceea ce presupune tehnica șervețelului, o metodă folosită pentru a decora o întreagă gamă de suprafețe.

Această tehnică, spune Ramona, permite personalizarea obiectelor care fie se oferă cadou, fie se realizează pentru locuința noastră. Totodată, tehnica mai dă și posibilitatea de a aduce un suflu nou unor obiecte pe care le avem și ni le dorim altfel.
Pașii se parcurg etapă cu etapă, sub îndrumarea Ramonei, și dacă doriți să participați la unul dintre atelierele orgtanizate de ea, urmăriți pagina de Facebook Magic Hobby pentru că acolo anunță evenimente fel de fel.