Comunicat de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția Mediatecă și American Corner Craiova, în parteneriat cu Professor A’s International Academy, profesor Ana-Maria Demetrian, organizează în luna iulie ateliere gratuite de public speaking și dezbateri.

Atelierele se vor desfășura în în perioada 10-26 iulie 2023, în fiecare zi de luni, marți și joi, în intervalul orar 14:00-16:00 și se adresează elevilor din clasele VI-XII. Întâlnirile vor avea loc în sala „Marin Sorescu”.

În cadrul atelierelor, tinerii vor deprinde abilități de comunicare și argumentare a unor teme prestabilite, își vor dezvolta abilitățile de gândire critică și de rezolvare a unor situații, vor învăța să-și învingă teama de a vorbi în public prin înțelegerea unor strategii, tehnici de negociere și convingere.

Înscrierea se va face până la data de 7 iulie la sediul central al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, secția Mediatecă și American Corner sau la numărul de telefon 0251-532267, interior 110, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 -15:00. Pentru înscriere, doritorii trebuie să cunoască limba engleză la nivel conversațional. Numărul de locuri este limitat.

 

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”