ATENTIE, duminica zi de meci! Restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum

0
219

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Craiova anunţă că, pentru desfăşurarea partidei de fotbal dintre echipele U CRAIOVA 1948 şi FC ARGEȘ, ce va avea loc în ziua de 14.05.2023, pe Stadionul de Fotbal din incinta Complexului Sportiv Craiova, vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

Astfel, în ziua de 14.05.2023, intervalul orar 16:30 20:30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe bld. Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu până la intersecţia cu str. Râului.

Pe timpul desfășurării meciului de fotbal, respectiv între orele 18:15 – 20:00, circulația vehiculelor și a pietonilor în zona stadionului Ion Oblemenco se va desfășura normal.

Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru mijloacele de transport în comun, pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru cele care transportă persoane cu dizabilități, care deţin permis de acces valabil, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru autovehiculele televiziunilor care vor transmite evenimentul.

Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să se conformeze semnalizărilor rutiere ce vor fi instituite.

 

Mulţumim pentru înţelegere!

 

Serviciul Imagine

Primăria Craiova