Comunicat de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” dă startul înscrierilor pentru proiectul educațional „Învățăm la bibliotecă”.

În intervalul 4 noiembrie 2022 – 26 mai 2023, la secția Mediatecă și American Corner Craiova se vor desfășura săptămânal cursuri și ateliere interactive pe marginea noțiunilor de limbă, cultură și civilizație engleză, dedicate elevilor din clasele a III-a și a IV-a.

Cursurile se vor desfășura gratuit, vinerea, de la ora 15.00 și sunt dedicate începătorilor. Înscrierile se vor face la numărul de telefon al bibliotecii (0251 532 267, interior 110), în intervalul 24 octombrie – 3 noiembrie.

Cursurile de limba engleză se desfășoară pe tot parcursul anului școlar, sunt interactive și utile nu numai pentru dezvoltarea noțiunilor de limbă, cultură și civilizație engleză cât și pentru familiarizarea elevilor cu lectura, biblioteca și importanța învățării și gândirii creative, de tip „out of the box”.

Aflat la cea de-a șasea ediție, proiectul „Învățăm la Bibliotecă” reprezintă un reper în ceea ce privește implicarea activă și continuă a bibliotecii și bibliotecarilor în viața cultural-educațională a comunității.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”