AcasăCULTURABiblioteca Județena „Alexandru și Aristia Aman” redeschide publicului Filiala din cartierul Craiovița...

Biblioteca Județena „Alexandru și Aristia Aman” redeschide publicului Filiala din cartierul Craiovița Nouă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” anunță redeschiderea filialei din cartierul Craiovița Nouă. La finalul unei perioade în care spațiile ce deservesc filiala au fost renovate și modernizate, craiovenii se pot bucura din nou de serviciul de împrumut de carte la domiciliu.

Alături de zugrăvirea și de schimbarea rețelelor de electricitate și de încălzire, filiala dispune de elemente noi de mobilier, precum și de o mulțime de cărți noi, cele uzate fizic și moral fiind casate.

Peste 20 de mii de volume sunt disponibile la filiala Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” din cel mai mare cartier al Craiovei – Craiovița Nouă. În fiecare lună, colecțiile filialei sunt completate cu câteva zeci de cărți noi. În vederea împrumutării cărților la domiciliu, craiovenii sunt invitați să se prezinte cu cardul de bibliotecă. În lipsa acestuia, doar în baza Cărții de Identitate, li se eliberează gratuit un permis de bibliotecă.

Programul cu publicul rămâne neschimbat: luni, miercuri și vineri, în intervalul orar 10:00-18:00, iar marțea și joia, între orele 8:00-16:00. De asemenea, programul de funcționare al filialei din Craiovița Nouă se aplică întocmai și celorlalte trei filiale ale bibliotecii de pe raza municipiului Craiova, din cartierele Rovine, Valea Roșie și Brazda lui Novac. În total, la nivelul celor patru filiale sunt disponibile aproximativ 100 de mii de volume.

Reamintim adresele și numerele de telefon ale celor patru filiale din municipiul Craiova:

  1. Brazda lui Novac, str. Amaradia, bl. G8, parter. Tel.: 0351 432 072;
  2. Craioviţa Nouă, bd. Oltenia, bl. 64A, parter. Tel.: 0351 432 073;
  3. Valea Roşie, str. Henri Coandă, bl. 52, sc. 1, ap. 1. Tel.: 0351 432 071;
  4. Rovine, str. Gogu Constantinescu, bl. E21, sc. 1, ap. 1. Tel.: 0351 432 070.

Biroul de Presă

al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!