AcasăCULTURABucuroși de povești, în week-end la Teatrul Colibri!

Bucuroși de povești, în week-end la Teatrul Colibri!

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova mediază, în acest week-end, întâlnirea cu actorii și personajele din spectacolele „Cenușăreasa“ și „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, precum și cu povestea spusă „Cu drag despre vrăjitoare“, în expoziție la Sala Studio.

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la ora 18:00 este programat spectacolul „Cenușăreasa“, după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Duminică, 14 noiembrie 2021, la ora 11:00 intră în scenă „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, în spectacolul adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Până la sfârșitul lunii noiembrie publicul se poate bucura și de expoziția „Cu drag despre vrăjitoare“. Deschisă în Sala Studio, expoziția poate fi vizitată zilnic, în timpul programului agenției de bilete. Intrarea este liberă!

Reamintim că:

Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. (Hotărârea C.N.S.U. nr.182/02.10.2021 și Anexa nr. 3 la HG. nr. 1.090/2021)

Este permis accesul la spectacole copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani, fără certificat verde. (HG. C.N.S.U. nr.73/23 septembrie 2021)

Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani sunt exceptați de la purtarea măștii. (HG. C.N.S.U. nr. 91/22 octombrie 2021)

Este permisă participarea la spectacole în maximum 30% din capacitatea sălii, cu purtarea măștii de protecție.

Agenția de bilete se închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

Accesul în sală este permis chiar cu 45 de minute înainte de reprezentație, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic.

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

După ora începerii spectacolului, accesul în sală nu mai este permis!

 

Vă așteptăm cu drag la teatru!

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!