AcasăCOMUNICATECAO: Receptie autocuratitoare mici

CAO: Receptie autocuratitoare mici

20.12.2021

COMUNICAT

 Două noi echipamenteachiziționate cu fonduri europene au ajuns la Compania de Apă Oltenia

Compania de Apă Oltenia a recepționat, astăzi, 20.12.2021, două noi utilaje achiziționate în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Este vorba despre două autocurățitoare mici, ultimele echipamente livrate în cadrul ContractuluiDJ-PR-02 Procurare și furnizare echipamente, care ajunge astfel la final. Utilajelevor fi folosite pentru lucrările de întreținere a sistemelor de canalizare.

Contractul DJ-PR-02 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS S.R.L., la o valoare de 7.749.000,00 Lei (fără TVA), iar celedouă autocurățitoare mici, în valoare de 1.500.000,00 lei, sunt ultimele echipamente pe care societatea le mai avea de livrat.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție, timp în care societatea va asigura asistența tehnică, întreținerea și reparațiile utilajelor, dacă este cazul.

  • Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

 

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!