Cârțu vrea revanșa în Albania, in turul doi preliminar din Conference League

0
314

La tragerea la sorţi a turului doi preliminar din Conference League, Universitatea Craiova a fost repartizată în grupa a 3-a, fiind cap de serie. Adversara Universităţii Craiova în turul doi preliminar al Conference League a fost aleasă dintre formaţiile: Konyaspor (Turcia), FC Zira (Azerbaidjan), Ararat Armenia (Armenia), Kisvarda (Ungaria) şi KF Vllaznia (Albania).

Sorin Cârțu a dat verdictul: „Să ne luăm revanșa în Albania! Nu mai avem nicio scuză!” Pe cine va întâlni Universitatea Craiova

Sorin Cârțu susține că jucătorii lui Laszlo Balint nu mai au nicio scuză, după ce s-au făcut de râs cu albanezii de la Laci și georgienii de la Lokomotiv Tbilisi.

Antrenată de Mirel Josa, instalat recent, Vllaznia are un lot cotat la 4,45 milioane de euro, iar cei mai importanţi jucători sunt: croatul Aralica, ex-Hermannstadt, brazilianul Victor da Silva şi golgheterul echipei, kosovarul Latifi. Stadionul „Loro Borici” din Shkonder are 15.000 de locuri.

„Suntem pregătiți de această dublă europeană! Am văzut imediat cu cine am căzut în Conference League, acum caut și eu informații despre adversară, dar este clar că trebuie să ne luăm revanșa în Albania! Nu mai avem nicio scuză de această dată, să fim serioși”, a fost mesajul președintelui Sorin Cârțu pentru jucători, prin intermediul ProSport.

sursa: prosport.ro