COMUNICAT DE PRESĂ

Casa de Cultură a Studenților Craiova lansează, în data de 20 octombrie, ora 19:00, Casting Call pentru trupa teatrului comunitar „ALT EU”, în Sala Mare a Casei de Cultură a Studenților din Craiova. Pot participa tineri între 15 și 25 de ani, indiferent de domeniul de activitate. Singura condiție este dorința de a se dezvolta și a-și descoperi abilități noi prin intermediul creației colective.

În următoarele etape ale proiectului, participanții vor fi implicați activ în realizarea unor producții de teatru și evenimente culturale, alături de profesioniști din domeniul artelor spectacolului.

Conceptul de teatru comunitar „ALT EU” are la bază ideea că arta teatrală reprezintă un instrument de dezvoltare personală, care poate fi utilizat cu succes, indiferent de background-ul fiecărui individ. „ALT EU” reprezintă un pol de dezvoltare creativă pentru comunitatea locală care contribuie în procesul de descoperire personală prin artă.

Accesul este gratuit și nu impune nici un fel de limite. Cere doar implicare şi încrederea că prin teatru ne putem dezvolta împreună ca o comunitate.

Persoană de contact:

Mirela Dișa

Tel.: +40762680015