AcasăACTUALITATECei mai în vogă artiști își dau întâlnire la Craiova, la ”The...

Cei mai în vogă artiști își dau întâlnire la Craiova, la ”The Artist Awards 2021”

Craiova devine capitala muzicii românești. Pe scena din centrul orașului, în Piața Mihai Viteazu, vor urca, sâmbătă și duminică, cei mai cunoscuți artiști români, în cadrul celui mai mare eveniment al industriei muzicale românești – The Artist Awards 2021. Organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei Craiova, evenimentul aduce în Bănie mari nume precum 5GANG, Inna, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Alexia, Bastien, Cezar Guna, HolyMolly, Nalani, Voltaj, Roxen sau Yuka.

Ziua de sâmbătă va fi dedicată celor mai buni influenceri din țară, iar surpriza primei seri va fi trupa internațională Shangui. Cei doi artiști vin cu un proiect unic și vor cânta alături de HolyMolly, single-ul recent lansat – „C’est la vie”, dar și piese precum „La Louze” sau „Desole”, single-uri ce au dominat topurile de specialitate din Polonia și Italia.

Duminică, 19.09.2021, va fi una specială, în care vor evolua, pe scena imensă din Piața Mihai Viteazu, artiștii de la Opera Română Craiova, într-un proiect special pop-rock-simfonic cu Irina Rimes, dar și cele mai mari nume din muzica românească precum Alina Eremia, AMI, Carla’s Dreams, EMAA, Florian Rus, INNA, Irina Rimes, Iuliana Beregoi și Killa Fonic. Line-up-ul va fi completat de Nicole Cherry, Olivia Addams, Sickotoy, The Motans, Tiny Tigers, Voltaj, wrs și proiectul CTC (Deliric, Doc, Vlad, Vlad Dobrescu).

Premiile din cadrul evenimentului au fost acordate prin voting, în funcție de preferințele publicului. Votarea s-a desfășurat pe site-ul www.theartistawards.com, în perioada 24 – 29 august, iar câștigătorii vor fi aflați în zilele de 18 și 19 septembrie, în direct, de pe scena din Craiova.

The Artist Awards 2021 este un eveniment gratuit pentru public, organizat de Big Events în parteneriat cu Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei Craiova. Accesul la eveniment se va face în baza adeverinței de vaccinare sau a unui test PCR sau antigen cu rezultat negativ, făcut cu cel mult 72h, respectiv 24h, înainte de eveniment.

O zonă VIP cu 200 locuri pe scaune va fi amenajată pentru cele două zile de eveniment, în care spectatorii se pot bucura de cea mai bună vizibilitate și pot savura cele peste șase ore de show-uri muzicale în fiecare zi. Biletele pentru zona VIP, cu prețul de 100 lei pe zi, au fost puse în vânzare la agenția Operei Române Craiova, str. Mihai Viteazul nr. 7, telefon: 0351.442.471, agentiadebilete@operacraiova.ro.

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!