Sărbătorim un bilanț extraordinar al Aeroportul International Craiova, care a înregistrat cel mai bun an din istoria sa, cu un impresionant număr de 598.005 pasageri în 2023!
În comparație cu ultimii patru ani, această realizare marchează nu doar o creștere constantă, ci și întărirea poziției #AeroportuluiInternaționalCraiova în zborurilor aeriene, reflectând angajamentul nostru de a furniza servicii de înaltă calitate și de a oferi călătorilor o experiență plăcută.
Cifrele impresionante ale anului 2023 subliniază faptul că Aeroportul Internațional #Craiova devine din ce în ce mai atractiv pentru pasageri, iar parteneriatele strategice cu diverse companii aeriene au jucat un rol crucial în acest succes.
Noile rute deschise către destinații populare, precum și frecvența crescută a zborurilor către destinații de vacanță au făcut ca Aeroportul Internațional Craiova să depășească cu peste 80.000 numărul pasagerilor din 2019, considerat până acum, cel mai bun an din istoria Aeroportului Internațional Craiova.
Sorin Manda – director Aeroportului Internațional Craiova