AcasăACTUALITATECel mai spectaculor eveniment, Craiova Super Rally, va avea loc si in...

Cel mai spectaculor eveniment, Craiova Super Rally, va avea loc si in acest an

Craiova Super Rally va avea loc si in acest an. Municipiului Craiova, prin Consiliul Local, şi Federația Română de Automobilism Sportiv, prin Club Sportiv AMC Racing, se asociază în vederea susţinerii evenimentului sportiv „CRAIOVA SUPER RALLY 2022”, în
perioada 09-10 septembrie 2022,

„Craiova Super Rally 2022”, eveniment aflat la a cincea ediție, este un proiect de circuit stradal în care cei mai buni piloți din România se întrec în centrul orașului, transformând Craiova în capitala competițiilor de acest gen.

Este conceput ca un eveniment interactiv şi dinamic, fiind unul dintre reperele cele mai aşteptate de către iubitorii de cai-putere şi care oferă oportunitatea promovării municipiului Craiova și a facilităților sale la nivel național.

Conceptul de Super Rally provine din celebra probă inclusă în competițiile naționale de raliuri organizate în centrul orașelor gazdă, fiind cel mai spectaculos moment al unui raliu, cu cea mai mare audiență de spectatori.

Acest campionat a fost creat cu scopul de a oferi piloților șansa de a concura în condiții de maximă siguranță și în prezența unui public numeros. La eveniment participă cei mai buni piloți de curse din campionatul național, campioni și vicecampioni naționali care oferă, de fiecare dată, un spectacol unic în zona centrală a orașului.

Evenimentul este la a V-a ediție în Craiova și a reușit să adune mii de spectatori în precedentele patru ediții, atât din Craiova cât și din afara orașului”, se arata in referatul de aprobare a proiectului de hotarare de asociere, care va fi pe masa CL Craiova in data de 30 iunie 2022.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!