AcasăCOMUNICATECJ Dolj. COMUNICAT DE PRESĂ

CJ Dolj. COMUNICAT DE PRESĂ

17 decembrie 2021

COMUNICAT DE PRESĂ

Vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Mihai Neațu a fost primit, joi, de către ambasadorul Indiei la București, Excelența Sa Rahul Shrivastava, în cadrul unei întâlniri pe agenda căreia s-au aflat oportunitățile pentru dezvoltarea relațiilor economice bilaterale.

În contextul întrevederii, vicepreședintele CJ Mihai Neațu a expus argumentele care definesc Doljul ca o zonă atractivă pentru investitori, precum și principalele demersuri investiționale ale administrației județene.

„A fost o întâlnire benefică, în cadrul căreia am putut prezenta oferta județului nostru, principalele facilități pe care le vor regăsi aici cei interesați să-și dezvolte afaceri în Dolj – un mesaj bine receptat și care, sunt convins, va avea ecouri pozitive în mediul antreprenorial.

Așa cum l-am asigurat pe domnul ambasador, Consiliul Județean a acționat în permanență ca un partener și un susținător al întreprinzătorilor, după cum o atestă și parcurile industriale create, continuând această strategie prin înființarea de noi platforme economice.

Dezvoltarea infrastructurii de transport în Dolj cunoaște una dintre cele mai intense etape, un domeniu în care și instituția noastră are o contribuție semnificativă, prin investiții în modernizarea și extinderea Aeroportului Internațional Craiova, dar și în îmbunătățirea rețelei rutiere pe care o gestionează. La aceasta se adaugă, desigur, proiectul de anvergură care vizează construirea drumului expres Craiova – Pitești.

Craiova reprezintă un pol de concentrare a industriei moderne, în sfera automotive, dar este, în egală măsură, un puternic centru universitar, cu o bună reputație în afara granițelor și există parteneriate funcționale între mediul academic și cel privat pentru desfășurarea de activități de cercetare – dezvoltare“, a declarat vicepreședintele Consiliului Județean Dolj Mihai Neațu.

Întâlnirea de joi, de la București, reprezintă a doua rundă de discuții între reprezentanții Ambasadei Indiei și cei ai autorităților județene, după ce, în noiembrie 2020, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, a primit vizita Excelenței Sale Rahul Shrivastava la Palatul Administrativ din Craiova.

 

BIROUL DE PRESĂ

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!