AcasăADMINISTRATIECompania de Apa Oltenia continua achizitia de utilaje

Compania de Apa Oltenia continua achizitia de utilaje

COMUNICAT

La Compania de Apă Oltenia auajuns, astăzi, 14.02.2022, patru excavatoare pe pneuri, de 45 CP, achiziționate cu fonduri europene în cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020”. Cu aceste utilaje, ContractulDJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente a ajuns la final.

Contractul DJ-PR-01 Procurare și furnizare echipamente a fost adjudecat de S.C. GRĂDINARIU TRUCKS SOLUTIONS S.R.L., la o valoare de 3.770.952,00 Lei (fără TVA), iar societatea câștigătoare a livrat Companiei de Apă Olteniacinci excavatoare pe pneuri 45 CP, o macara de mare tonaj, un excavator pe șenile 120 CP și trei excavatoare pe șenile 25 CP.

Durata contractului este de 32 de luni, din care 8 luni furnizare, montaj și punere în funcțiune a echipamentelor și 24 de luni perioada de garanție, timp în care societatea va asigura asistența tehnică, întreținerea și reparațiile utilajelor, dacă este cazul.

  • Investițiile cuprinse în „Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dolj, în perioada 2014-2020” reprezintă un efort de a asigura un grad apropiat de 100% de acoperire cu servicii centralizate de apă și apă uzată în zona de operare a Companiei de Apă Oltenia, pentru îmbunătățirea condițiilor de viață a populației județului, beneficiari direcți fiind 355.405 locuitori. Acestea sunt împărțite în 22 contracte de execuție lucrări și 5 contracte de furnizare echipamente.

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia

 

 

 

 

 

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!