AcasăCOMUNICATEComunicat de presa Biblioteca Județeana „Alexandru și Aristia Aman”

Comunicat de presa Biblioteca Județeana „Alexandru și Aristia Aman”

Comunicat de presă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secția American Corner, organizează în perioada 01.02.2022 – 26.04.2022 cursuri gratuite de limba engleză, nivel începător și B1.

Cursurile se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 25 – 55 de ani. Trainerul cursului va fi doamna dr. Ana Maria Demetrian, lector univ. dr. la Facultatea de Litere din cadrul Universității din Craiova și trainer în cadrul centrului de limbă engleză „Professor A’s International Academy”, pe care îl conduce. Întâlnirile vor avea loc în fiecare marți, la ora 17.30, pe platforma online Zoom.

Înscrierile pentru cursul de limba engleză vor avea loc în perioada 12.01.2022 – 27.01.2022, în limita a 30 de locuri. Înscrierile se pot face telefonic, la Secretariatul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, la numărul de telefon 0251/ 532 267, la secția American Corner Craiova, interior 110, la sediul bibliotecii, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 9, sau la adresa de mail: americancornercraiova@gmail.com. În momentul înscrierii, doritorii trebuie să ofere următoarele informații: numeșiprenume, număr de telefon, adresa de mail, precum șiopțiuneanivelului.

Cursul de limbaenglezăpentruadulțiestesusținutfinanciar din grantuloferit de AmbasadaStatelor Unite la București, înbazaparteneriatuluiîncheiat cu ConsiliulJudețeanDoljșiBibliotecaJudețeană „AlexandrușiAristia Aman”.

Prinorganizareaprogramelor de educațiecontinuă, ne dorimsăvenimînajutorulpersoaneloradultedornicesădeprindăcunoștințe de limbaengleză, săîșidezvolteabilitățile de comunicare, săcunoascăbazelegramaticiilimbiiengleze.

La finalulprogramului, cursanțiivorputeaînțelegeinformații de bază, îndrumări simple, cuvinteșiexpresiiuzuale, vorstăpânitreitimpuri verbale: prezent, trecutșiviitor, conceptul de articole, substantivul, numeralulșipronumele, voraveacapacitatea de a construipropoziții simple sau un text scurtși de a răspunde la întrebări simple.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene  Alexandru și Aristia Aman”

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!