AcasăCULTURAConcertul din această seară, din cadrul Festivalului Puppets Occupy Street, se mută...

Concertul din această seară, din cadrul Festivalului Puppets Occupy Street, se mută pe scenă la Teatrul Colibri

Organizatorii Festivalului Puppets Occupy Street anunță publicul că, din cauza avertizării meteo de vreme nefavorabilă, concertul programat în această seară la ora 21:00, în Piața William Shakespeare, se susține la aceeași oră pe scena Teatrului Colibri.

Este vorba despre Concertul Balkan Silk Road, prezentat în cadrul ediției Dystopia 2021 de Zeno Apostolache & Friends, de la Arad.

Prin urmare, craiovenii care doresc să se bucure de muzica din Balcani, de titluri ca Dorule, Rustemul, Bucimis, Jove Malaj, Lumbaj Lumbaj, Ederlezi, Niska Banja, Nem Ugy van most, Negustorul, sunt așteptați la ora 21:00, la Teatrul Colibri.

Intrarea la concert este gratuită, în limita locurilor disponibile.

De asemenea, va fi reprogramat în următoarele zile ale festivalului spectacolul de la ora 22:00, din Piața Mihai Viteazu, Dance of the Flying Fire, al Companiei Flare Performance din Austria, spectacol care conține elemente de foc.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm cu drag la evenimentele din cadrul ediției cu numărul 8 a Festivalului Puppets Occupy Street – Dystopia 2021!

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!