AcasăCULTURA„Confluențe cromatice“, pe simezele Galeriilor „Cromatic“

„Confluențe cromatice“, pe simezele Galeriilor „Cromatic“

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj și Asociația Seniori Art Craiova vernisează joi, 28octombrie 2021, în Galeriile „Cromatic“, expoziţia de pictură, grafică și sculptură „Confluențe cromatice“, realizată de artiștii plastici Mariana Montegaza și Dragoș Brădiceanu.

Absolventă a Școlii de Artă ,,Grigore Gabrielescu“, Mariana Montegaza urmează cursurile de master ale Facultății de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universității din Craiova, specializarea Conservare și restaurare a picturii murale, sub îndrumarea lectorului universitar Gabriela Ștefăniță. A deschis expoziții personale și a participat la expoziții de grup la Calafat, Sebeș, Craiova, Constanța, Cluj-Napoca.

Dragoș Brădiceanu estelicențiat al Facultății de Teologie Ortodoxă, din cadrul Universității din Craiova, departamentul Sculptură, creațiile sale regăsindu-se în mai multe expoziții de grup.

Intrarea este liberă, iar accesul este permis, în grupuri de maximum 4 persoane, pe baza certificatului digital al UE privind COVID-19, pe suport hârtie sau în format electronic, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei și respectarea regulilor de igienă și distanțare fizică.

Lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/CJCPCTDj).

Expoziţia „Confluențe cromatice“ va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“  până la 19 noiembrie 2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!