Președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, și directorul general al Aeroportului Internațional „George Constantinescu“ Craiova, Sorin Manda, au participat astăzi, în Bulgaria, la doua evenimente care au avut drept scop promovarea serviciilor oferite de Aeroport. 
”𝑷𝒓𝒐𝒎𝒐𝒗𝒂̆𝒎 𝑨𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍 𝑰𝒏𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝑪𝒓𝒂𝒊𝒐𝒗𝒂 𝒊̂𝒏 𝒕𝒐𝒕 𝒃𝒂𝒛𝒊𝒏𝒖𝒍 𝒔𝒂̆𝒖 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒑𝒕𝒂𝒓𝒆, 𝒄𝒉𝒊𝒂𝒓 𝒔̦𝒊 𝒑𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒈𝒓𝒂𝒏𝒊𝒕̦𝒆𝒍𝒆 𝑹𝒐𝒎𝒂̂𝒏𝒊𝒆𝒊. 𝑶 𝒄𝒂𝒎𝒑𝒂𝒏𝒊𝒆 𝒅𝒆 𝒑𝒓𝒆𝒛𝒆𝒏𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒂 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒔̦𝒊 𝒅𝒆𝒔𝒕𝒊𝒏𝒂𝒕̦𝒊𝒊𝒍𝒐𝒓 𝒑𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒍𝒆 𝒐𝒇𝒆𝒓𝒂̆ 𝒂𝒆𝒓𝒐𝒑𝒐𝒓𝒕𝒖𝒍 𝒏𝒐𝒔𝒕𝒓𝒖 𝒂 𝒊̂𝒏𝒄𝒆𝒑𝒖𝒕 𝒂𝒔𝒕𝒂̆𝒛𝒊 𝒊̂𝒏 𝑩𝒖𝒍𝒈𝒂𝒓𝒊𝒂, 𝒍𝒂 𝑽𝒊𝒅𝒊𝒏 𝒔̦𝒊 𝑴𝒐𝒏𝒕𝒂𝒏𝒂.
La întâlniri au participat reprezentanți ai autorităților locale, presa locală, oameni de afaceri și persoane interesate de oportunitățile aeroportului din Craiova.
Ne dorim să întărim poziția pe care Aeroportul Internațional Craiova o oferă în regiune, atât prin investițiile fără precedent pe care le desfășurăm în acest obiectiv, cât și prin promovarea sa în regiunea Oltenia, în județele din nordul Bulgariei și în comunitățile din nord-estul Serbiei.
În următoarea perioadă, vor urma noi întâlniri organizate cu autoritățile locale, agențiile de turism și presa locală din localitățile Plevna și Vratsa, din Bulgaria, dar și în Serbia” – Cosmin Vasile, presedintele CJ Dolj.