De la o vreme, Craiova are cu ce se mandri in materie de hipism. Un sport greu, costisitor si nu prea promovat in Romania, ca de altfel multe alte sporturi. 

In ultima perioada sportivii SCM Universitatea Craiova sunt pe podium la competitiile la care participa.

De exemplu, Timeea Asproiu, in data de 12 august a ocupat primul loc la competitia la care a participat.

In aceeasi luna, cu o saptamana mai devreme, la concursul de la Ovidiu, baza Black Sea Horses, în proba D înălțime obstacol, Cătălin Bâldea a reușit sa se pozitioneze pe locul 3 din 50 de candidați.

La acest concurs, sportivii craioveni au venit cu tolba plina: Evelyn Ștefanache – Nivel E – Locul 2; Mara Buica – Admis – Debutanți; Carla Dinu – Copii 1 – Locul 1; Andreea Coșareanu – Amatori 1 – Locul 2; Daniel Ancuța – Amatori – Locul 3.

In acest weekend, Anda Pribeanu si-a mai si adaugat si ea inca un trofeu in palmares. A castigat locul l in prima zi de concurs la Equestria!

Evenimentul care are loc la baza hipica Equestria, in perioada 24-27 august, este organizat de Clubul de Echitatie Equestria, sub egida Federatiei Ecvestre Romane.

In cadrul acestei competitii sunt probe pentru toate categoriile de sportivi, de la copii si amatori, la juniori, tineret si seniori, in concurs fiind inscrisi150 de cai.

Felicitari tuturor si va uram sa castigati cat mai multe trofee.