AcasăACTUALITATECraiova mai curata

Craiova mai curata

Echipele de la Salubritate se află, în fiecare seară, în cartierele craiovene pentru a curăța și spăla străzile din municipiu. Spălarea și curățenia se realizează manual, folosind perii și detergent special, dar și cu perii mecanice și echipamente mobile 100% ecologice, ce funcționează în sistem dual apă/abur sub presiune, capabile să curețe pete de grăsime, urme lăsate de gumă de mestecat sau graffiti.

Astfel, în data de 08.08.2021, angajații de la Salubritate Craiova au fost prezenți în cartierele Brazda lui Novac și Craiovița Nouă, unde s-au măturat și spălat aleile interioare și exterioare, inclusiv stațiile de autobuz din Craiovița Nouă. Operatiunea de spălare se execută atât pe partea carosabilă, cât și pe trotuare, după terminarea acțiunii de măturare și curățare a rigolelor.

Echipele de la Salubritate vor acționa, în perioada următoare, și în cartierul Valea Roșie, unde vor curăța spațiile publice din toate stațiile de autobuz, pe cele din Piața din Valea Roșie, cât și străzile intens circulate.

 

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!