AcasăACTUALITATECRAIOVA. Marcaje rutiere realizate pe o suprafață de peste 32 mii mp

CRAIOVA. Marcaje rutiere realizate pe o suprafață de peste 32 mii mp

O suprafață de peste 32 mii mp de marcaje rutiere a fost aplicată, în ultimele luni, pe străzile din Craiova. Este vorba de lucrări uzuale de refacere a marcajelor rutiere care se realizează, în permanență, de către R.A.A.D.P.F.L. Craiova, operatorul care deţine gestiunea directă pentru această activitate.

Din martie și până în prezent, a fost aplicată, în municipiul Craiova, o suprafață de 32.949 mp pe aproximativ 214 străzi, constând în marcaj pe treceri de pietoni și axial.

Astfel, echipe ale regiei din subordinea Primăriei Craiova se ocupă zilnic de realizarea marcajelor rutiere în toate cartierele municipiului, prin materializarea liniilor de separare a fluxurilor de circulaţie pe partea carosabilă, prin materializarea spaţiilor interzise circulaţiei, a locurilor de oprire, cedarea trecerii, traversări pentru pietoni sau biciclişti etc.

Refacerea marcajelor rutiere este o activitate constantă, realizată în toate zonele din municipiu, pe străzile care necesită acest lucru. În perioada imediat următoare, se va aplica și un marcaj termoplastic (covoare roșii) pentru trecerile de pietoni.

Serviciul Imagine

Primăria Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!