AcasăSPORTCS Mioveni - FCU Craiova 1-0 . Mititelu Jr. de vina sunt...

CS Mioveni – FCU Craiova 1-0 . Mititelu Jr. de vina sunt suporterii, nu?

Mioveni câștigă derby-ul nou-promovatelor și îi provoacă lui Adrian Mutu a 3-a înfrângere pe banca oltenilor. Elevii antrenați de Alexandru Pelici au deschis scorul rapid, în minutul 12, după ce Kovacic l-a faultat pe Bogdan Rusu în careu. Buziuc a înscris fără emoții de la punctul cu var.

Craiova a făcut o primă repriză extrem de slabă, nereușind să-și creeze nicio ocazie de gol la poarta lui Ducan. Adrian Mutu a făcut 3 schimbări la pauza meciului pentru a anima jocul echipei sale. Și a reușit, oltenii fiind mult mai activi pe faza ofensivă.

Minutul 62 a adus cea mai controversată fază a meciului, Vieira a reușit să egaleze pentru olteni după ce îl lobase superb pe Ducan, dar reușita portughezului a fost anulată eronat de tușierul Sebastian Gheorghe, pentru ofsaid. Oltenii au căutat în continuare golul egalizator, același Vieira mai având o ocazie importantă.

Pe finalul meciului, Oancea a fost eliminat din tabăra gazdelor pentru cumul de cartonașe, iar asta putea să îi coste. În minutul 92, același Vieira a ratat o ocazie imensă, șutul său cu stângul trecând milimetric pe lângă poartă.

În urma acestui rezultat, oltenii rămân cu 7 puncte în timp ce Mioveni o egalează pe CSU Craiova, cu 9 puncte.

sursa: gsp.ro

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!