Cum a inchis Mihai Margineanu Aeroportul International Craiova, 6 ore pe zi, in lipsa de informatii

0
972

Ieri, artistul Mihai Margineanu, pilot al aviatiei generala, intr-o postare a povestit despre conditiile si problemele organizatorice de care se lovesc cei din acest sector, chestiuni  ”nu neaparat care tin de Autoritate sau Minister”.

”Ma lovesc de problemele cauzate de micii functionari sau de micii decidenti care iau decizii proaste, unele parand nevinovate, dar de fiecare data foarte justificate birocratic”, povesteste artistul.

Si in acest context a facut o referire si la Aeroportul International Craiova, spunand ca zilnic este inchis intre orele 19:00 și 24:00, lasand de inteles ca scuza pentru aceasta chestiune ar fi una ”care ne lasa cu gura cascata”:

Postarea initiala

”De exemplu :
Aeroportul International de la Craiova – LRCV – se inchide in fiecare seara la ora 19.00 si se deschide la ora 24.00. Daca o sa ne spuna scuza o sa ne lase cu gura cascata.”

Postarea editata

Intre timp, artistul a fost informat ca situatia nu este deloc asa, si a venit cu o adaptare la text, spunand ca problema a fost rezolvata, si ca Aeroportul International Craiova e deschis 24H.

”De exemplu :

Aeroportul International de la Craiova – LRCV – se inchidea in fiecare seara la ora 19.00 si se deschidea la ora 24.00. Daca o sa ne spuna scuza de atunci o sa ne lase cu gura cascata. Intre timp s-a rezolvat aceasta anomalie si LRCV e H24.

Daca situatia a existat in trecut, este clar ca ea persista, nu? Ce, ca persoana publica, ca artist si pilot in speta, trebuie sa te mai si informezi daca situatia mai este sau nu valabila? Nu, clar! Ai vreo obligatie? Nu, nu ai nici o obligatie! Scrii, ca de aia exista retele de socializare.

Fake news-ul deranjeaza cand e despre noi. Cand facem noi fake news, asta e, nu? Putem sa inchidem si un Aeroport!