AcasăSPORTDinamo - Craiova scor de tenis, 1-6

Dinamo – Craiova scor de tenis, 1-6

Inevitabilul s-a produs, iar defensiva lui Dinamo a devenit cea mai slabă din istoria clubului în această seară. Oltenii au deschis balul în minutul 9. Cîmpanu a „tăiat” în centru pe lângă Ehmann și a șutat la colțul scurt. Lent și neinspirat, portarul Chesneau n-a făcut decât să respingă mingea în plasă. 1-0.

Dinamo n-a răspuns, iar Craiova a mărit avantajul până la pauză. Grigore l-a faultat în careu pe același Cîmpanu, iar Ivan, de la punctul cu var, a dus scorul la 2-0 (45).

Repriza a doua s-a desfășurat sub aceleași coordonate. La câteva secunde de la reluare, Thomas Chesneau a primit de la Ricci Grigore și a încercat să-l dribleze pe Markovic. Nu i-a ieșit, atacantul oltenilor a recuperat și a marcat pentru 3-0!

A fost și 4-0, după o combinație excelentă între Gustavo, Ivan și Bancu și o execuție pe măsura a căpitanului juveților. Dinamo a redus din diferență din penalty, fault Cîmpanu la Ivanov, gol Cosmin Matei (61).

În fine, tabela au închis-o Gustavo (65) și puștiul Atanas Trică (88).

Dinamo nu a încheiat partida în efectiv complet.

Debutantul Baptiste Aloe a văzut cartonașul roșu în minutul 69 pentru o intrare necontrolată, cu piciorul la nivelul gâtului lui Markovic.

sursa: gsp.ro

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!