Directorul SCM Universitatea Craiova, Adi Cosman, solidar cu tricolorele handbaliste

0
260

Selecționata României nu mai are șanse de calificare în semifinalele Campionatului European de Handbal Feminin, asta după ce fetele au pierdut în fața Muntenegrului, la capătul unui meci cu mari erori de arbitraj (34-35).

In acest context, directorul SCM Craiova, Adi Cosman, membru al Consiliului de Administrației al Federației Române de Handbal, este unul dintre putinii oficiali care au luat atitudine si si-a aratat solidaritatea fata de tricolorele noastre:

”Vreau să încep prin a-mi arăta respectul față de parcursul fetelor la European.
Am văzut dăruire, sacrificiu și o mobilizare exemplară. Nu pot decât să-mi exprim admirația pentru munca “tricolorelor”.
În calitate de membru al Consiliului de Administrației al Federației Române de Handbal, îmi exprim ferm dezaprobarea față de ceea ce s-a întâmplat la partida România – Muntenegru. Țara noastră are o istorie bogată în acest sport, cu multe reușite internaționale și multe bucurii aduse tuturor românilor.
Este inacceptabil să se întâmple asemenea fapte în 2022, un arbitraj de o asemenea manieră! Am urmărit, în aceste zile, reacțiile de după joc. Am așteptat să văd o solidaritate din partea tuturor factorilor implicați în acest subiect.
Consider că trebuia să acționeze toate forurile de decizie pentru a ne demonstra dreptatea, însă acest lucru nu a fost vizibil în spațiul public. Sunt mândru de fetele noastre, sunt mândru că sunt ROMÂN și cred că avem viitor. Trebuie să ne iubim mai mult țara, să arătăm SOLIDARITATE și RESPECT.
Vă mulțumesc, fetelor!
Hai, România!”