Echipa de handbal SCM Universitatea Craiova isi intareste apararea si pentru urmatorul sezon a transferat o jucatoare cu experienta in Liga Campionilor. Bojana Milic este componenta a chipei nationale a Serbiei si are experienta si in Liga Florilor.ย 
โ€๐˜ฝ๐™ž๐™ฃ๐™š ๐™–๐™ž ๐™ซ๐™š๐™ฃ๐™ž๐™ฉ, ๐˜ฝ๐™ค๐™Ÿ๐™–๐™ฃ๐™– ๐™ˆ๐™ž๐™ก๐™ž๐™˜!
SCM Universitatea Craiova continua seria transferurilor si anunta ca a ajuns la o intelegere cu interul stanga Bojana Milic, jucatoare cu experienta internationala.
๐™…๐™ช๐™˜๐™–๐™ฉ๐™ค๐™–๐™ง๐™š ๐™– ๐™š๐™˜๐™๐™ž๐™ฅ๐™š๐™ž ๐™ฃ๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ค๐™ฃ๐™–๐™ก๐™š ๐™– ๐™Ž๐™š๐™ง๐™—๐™ž๐™š๐™ž, ๐˜ฝ๐™ค๐™Ÿ๐™–๐™ฃ๐™– ๐™ˆ๐™ž๐™ก๐™ž๐™˜ ๐™š๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ช๐™ฃ ๐™–๐™ฅ๐™–๐™ง๐™–๐™ฉ๐™ค๐™ง ๐™ฅ๐™ง๐™ž๐™ฃ ๐™š๐™ญ๐™˜๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ๐™–.
Fosta componenta a echipei Podravka Koprovnika, cu care a jucat in Liga Campionilor, Bojana are ศ™i o experienta destul de mare in campionatul romรขnesc.
๐™‹๐™–๐™ก๐™ข๐™–๐™ง๐™š๐™จ: Nova Pazova โ€“ Serbia, WHC Bekament – Serbia, WHC Malaga – Spania, WHC Bor – Serbia, ZRK Indjija โ€“ Serbia, Dunarea Braila, Dacia Mioveni. Mult success la SCM Universitatea Craiova!โ€ – este comunicatul SCM Universitatea Craiova.