Echipele de volei, feminin si masculin, ale SCM Universitatea Craiova vor avea meciuri tari, sambata, 21 ianuarie 2022, in Sala Polivalenta Craiova, cu rivalele din Bucuresti, Rapid si Steaua. 

Fetele vor intalni rapidistele incepand cu ora 16:30. Este al doilea meciu din returul Diviziei A1 la Volei Feminin.

Marius Măcicășan – antrenor SCM Universitatea Craiova:

„Avem mai multe fete indisponibile, inclusiv Talita. Alte fete au fost bolnave săptămâna trecută, au avut această gripă care tot umblă prin aer în ultima vreme, iar acum ne revenim din punct de vedere fizic. De aceea nu pot spune că vom face ceva extraordinar, dar vom încerca să jucăm bine. Ne interesează să ajungem într-o formă bună pentru meciul cu CSM Bucureşti, de săptămâna viitoare. Şi cele de la Rapid fac multe greşeli.”

Imediat, dupa meciul fetelor, vor intra in scena voleibalistii craioveni, care isi doresc sa ii invinga, acasa, pe stelisti. Meciul de volei masculin va incepe la ora 18:30.

Dan Pascu, antrenorul SCM Universitatea Craiova:

„Sâmbătă jucăm cu Steaua, de la ora 18.30. Suntem apropiaţi în clasament ca punctaveraj. Din punct de vedere al imaginii, este un meci aşteptat de toată lumea, un derbi. Pentru mine este un meci normal, pe care l-am pregătit aşa cum o facem mereu. Le cer jucătorilor maximum de seriozitate, indiferent de adversar şi aştept din partea lor să joace cel mai bun volei, să dea dovadă de spirit de luptă, iar încrederea să fie la locul ei. Avem o echipă bună, dar şi Steaua e la fel. Diferenţa o va face puterea de luptă. Nu ne sperie nicio echipă, aşa că aşteptăm cu nerăbdare acest meci. Vreau să facem un meci bun, să câştigăm, pentru că victoria se simte altfel când e obţinută în faţa unor echipe puternice“ . 

Pretul unui bilet este de 15 lei/persoana si poate fi cumparat de la Casa de bilete a Salii Polivalenta Craiova.