Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova a fost, miercuri,  gazda unui concert inedit, dedicat tuturor elevilor liceului, de Ziua Copilului, 1 Iunie.

Astfel, scena generoasă a Sălii de concerte a devenit, pentru prima oară, în lunga și frumoasa istorie artistică a liceului, loc de întâlnire pentru un spectacol muzical, în care rolul principal a fost jucat de profesorii liceului, artiști profesioniști. Elevii au fost spectatori.

Tot timpul în umbra elevilor, inspirându-i cu har și devotament, profesorii au devenit performeri, de aceasta dată, ai unui spectacol memorabil.

„S-a scris o noua pagină de istorie artistică, astfel, dorința directorului liceului, Eduard Gegiu, prinzând contur prin efortul comun al artiștilor talentați care au colaborat pentru a realiza acest spectacol unic in școală noastră.

Felicitări domnilor profesori, artiști, pentru lecția de implicare, profesionalism, și eleganță artistică, dată copiilor, de ziua lor, pentru că aceștia, la rândul lor să poată inspira generațiile viitoare de copii!”, au menționat cei prezenți la evenimentul organizat la Liceul de Arte „Marin Sorescu” Craiova.