AcasăCULTURAExpoziție Internațională de Caricatură – Portret „140 Bacovia”, dedicată împlinirii a 140...

Expoziție Internațională de Caricatură – Portret „140 Bacovia”, dedicată împlinirii a 140 de ani de la nașterea poetului George Bacovia

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește începând de vineri, 17 septembrie 2021, în sala academician „Dinu C. Giurescu” și în curtea bibliotecii, Expoziția Internațională de Caricatură – Portret „140 Bacovia”, dedicată împlinirii a 140 de ani de la nașterea poetului George Bacovia.
Expoziția „140 Bacovia” este un proiect realizat de graficianul băcăuan Mihai Victor Eugen și are o istorie de patru ani. În tot acest timp, din inițiativa caricaturistului Mihai Victor Eugen, aproape 200 de artiști din 52 de țări aflate pe 6 continente au realizat caricaturi-portret ale celui mai renumit poet simbolist român, George Bacovia.
Expoziția Internațională – Portret „Bacovia 140” reunește 350 de lucrări realizate clasic sau digital și se va desfășura simultan în Bacău, Vaslui, Iași, Ilfov, Hunedoara, Suceava, Călărași, Mureș, Vrancea, Olt, Caraș-Severin, Brăila și București, începând cu ziua de 17 septembrie, ziua de naștere a lui George Bacovia.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!