FCU Craiova a câștigat acasă cu Academica Clinceni, scor 4-0

0
213

FCU Craiova a câștigat acasă cu Academica Clinceni, scor 4-0, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1.

În fața a aproximativ 1.500 de spectatori prezenți pe „Ion Oblemenco”, Bauza a avut prima șansă a meciului, dar șutul său a fost reținut fără emoții de Ureche. FCU Craiova a continuat să pună presiune, iar în minutul 9 a venit și deschiderea de scor. Baeten a reușit să marcheze, învingându-l pe Ureche cu un lob elegant din apropiere, după o pasă superbă a lui Buaza.

Același Bauza a majorat scorul pentru olteni,în minutul 35. După o combinație cu Van Durmen, mijlocașul Craiovei a rămas singur cu Ureche, l-a driblat și a trimis mingea în poarta goală. Compagno a fost aproape de 3-0, în minutul 44, dar lovitura sa de cap a fost prinsă de portarul celor de la Clinceni.

Atacantul italian a ratat și prima mare ocazie a reprizei secunde, în minutul 66. Acesta a ajuns în poziție ideală, dar a șutat pe mijlocul porții, iar Ureche a reținut fără probleme. Oltenii au continuat atacurile, iar Van Durmen a fost la rândul său aproape de 3-0 (74). Acesta la învins pe portarul advers , dar mingea a fost scoasă din fața porții de un apărător al Academicii.

Van Durmen și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, în minutul 86. Mijlocașul stânga a trimis în poarta goală, după o centrare care a treversat tot careul advers. Ondaan, intrat de pe bancă, a închis tabela 2 minute mai târziu, din postură de 1 la 1 cu Ureche.

FCU Craiova a ajuns la 28 de puncte și ocupă locul 10 în Liga 1, în timp ce Clinceni rămâne penultima în clasament, cu 1 punct.

sursa: gsp.ro