Festivalul Național de Dans ”StuDANCE” la a patra editie

0
148

Casa de Cultură a Studenților din Craiova organizează Festivalul Național de Dans ”StuDANCE” aflat la a patra ediție. Festivalul va avea loc în perioada 18-20 noiembrie 2022, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 18:00.

Evenimentul are ca scop schimbul cultural și de experiență artistică între tinerii dansatori din țară și din străinătate. Participanții la festival sunt trupa Royal Dance Academy CCS de la Cluj, trupa X-Tazy de la Cluj, trupa Tazu Dance de la Iași, trupa Ansamblul Artistic ”Parângul” de la Petroșani, trupa Atlantis de la Ploiești, trupa Freaks de la Craiova.

Juriul este format din dansatori și coregrafi care s-au remarcat prin activitatea lor și anume Nicolae Popa – președintele juriului, Nicu Laurențiu – balerin Opera Română Craiova și Velică Lucian – campion național latino/standard al Federației Române de Dans Sportiv și antrenor al Clubului de Dans Sportiv Rhythm.

Festivalul de încheie cu Gala de premiere ce va avea loc pe 19 noiembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Casa de Cultură a Studenților din Craiova.

Evenimentul este finanțat de către Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.