AcasăACTUALITATEFOTO. De Ziua iubirii la români, preșcolarii grădiniței Sf. Ana Craiova și-au...

FOTO. De Ziua iubirii la români, preșcolarii grădiniței Sf. Ana Craiova și-au manifestat sentimentele de dragoste pentru părinți, bunici, educatoare

Iubirea, un sentiment pe care nu avem cum să-l învățăm, ci doar îl trăim.

Astăzi, de Dragobete, ziua iubirii la români, preșcolarii grădiniței cu P.P. Sf.Ana, Craiova, și-au manifestat sentimentele de dragoste pentru părinți, bunici, educatoare, lumea necuvântătoarelor, pentru viață și natură, sub atenta îndrumare a cadrelor didactice ale grădiniței, printr-o serie de activități ce au avut ca obiectiv general conștientizarea acestui sentiment nobil, IUBIREA.

Pentru că vrem sa promovăm păstrarea traditiilor românești, de Dragobete, am desfășurat o acțiune de informare în centru.

Micuții au fost „Cupidoni” pentru o zi și au „săgetat ” trecătorii cu materiale informative, baloane, diferite materiale confecționate de ei, dar și hrană porumbeilor din centru, așezată cum altfel, decât în forme de inimă..

Vorbim despre iubire ca emoție, gând pozitiv, faptă bună…iubirea poate fi înțeleasă si manifestată în multe feluri.

Pentru că am fost curioase de cum vad și părinții, partenerii noștri de nădejde în toate acțiunile întreprinse, această iubire, am lansat o provocare pentru ei, sub forma unor jocuri distractive: un „copac al dragostei”, interpretată prin simboluri sau cuvinte de către aceștia și „Balonul buclucaș/Il săgetezi și găsești un răvaș”.

Atât copiii cât și părinții au fost foarte încântați, iar obiectivul general al acestei zile îndeplinit.

Claudia Stefan

director gradinita PP Sf.Ana,Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!