„Fun in Summer”, proiect educational la ”Aman”, in intervalul iulie – august 2022

0
333

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează, în intervalul iulie – august 2022, proiectul educațional „Fun in Summer”.

Ca și în anii precedenți, Fun in Summer cuprinde cursuri și ateliere gratuite desfășurate de bibliotecarele Mădălina Băileșteanu și Sofia Cercel, coordonatoare ale American Corner Craiova.

Activitățile propuse pentru lunile iulie și august se vor desfășura fizic, la sediul Bibliotecii Aman (în sala Marin Sorescu, compartimentul Mediatecă și American Corner) și se adresează elevilor de gimnaziu (clasele V-VIII), după cum urmează:

Luni: – Movie Club (10.00-11.00)

Miercuri: – English Club (10.00-11.00)

Joi: – Spanish Club (10.00-11.00)

Vineri: – Games Day (10.00-11.00)

Înscrierile se realizează în perioada 14 – 24 iunie, în intervalul orar 09.00 – 15.00, în limita locurilor disponibile:

  • personal, la sediul central al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, compartimentul Mediatecă și American Corner.
  • telefonic, la numărul 0251 532 267, interior 110.

Înscrierile sunt necesare doar pentru cursurile de limba engleză și limba spaniolă. Pentru activitățile care includ jocurile de masă și vizionarea de filme, este suficient ca elevii să se prezinte fără a se înscrie în prealabil.

English Club este un curs de conversație și dezbatere în limba engleză, dedicat elevilor din clasele V-VIII, scopul fiind acela de a-și dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză, gândirea critică, îmbogățirea vocabularului și fixarea noțiunilor de gramatică.

Cursul se vadesfășura săptămânal, în lunile iulie și august, în fiecare zi de miercuri, în intervalul orar 10.00-11.00. Prima întâlnire va avea loc miercuri, 6 iulie.

Spanish Club este un curs de limba spaniolă, dedicat elevilor din clasele V-VIII, începători, care nu au mai avut contact cu limba până acum, însă dores să învețe noțiuni de limbă, cultură și civilizație spaniolă.

Cursul se va desfășura săptămânal, în lunile iulie și august, în fiecare zi de joi, în intervalul orar 10.00-11.00. Prima întâlnire va avea loc joi, 7 iulie.

Movie Club se va desfășura săptămânal, în lunile iulie și august, în fiecare zi de luni, în intervalul orar 10.00-11.00. Prima întâlnire va avea loc în data de 4 iulie. Pe parcursul întâlnirilor se vor viziona filme de animație, filme documentare sau ecranizări ale operelor literare.

Pentru Movie Club nu este nevoie de înscriere în prealabil.

Games Day se va desfășura săptămânal, în lunile iulie și august, în fiecare zi de vineri, începând cu ora 10.00. Prima întâlnire va avea loc vineri, 8 iulie. Propunem o colecție interesantă de jocuri educative și de recreație, precum: șah, puzzle-uri, Monopoly, Dixit sau Cluedo.

Pentru Games Day nu este nevoie de înscriere în prealabil.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene Alexandru și Aristia Aman”