AcasăSPORTFurt de identitate la SCM Craiova si CLUBUL nu face nimic

Furt de identitate la SCM Craiova si CLUBUL nu face nimic

Furt de identitate la SCM Craiova si CLUBUL nu face nimic. Ba din contra, cred ca in mintea celor care se ocupa de comunicarea echipei exista ideea ca asta ajuta sau cel putin nu deranjeaza. Dar un furt este furt, oricum ar fi el inteles de unii.

Pagina oficiala de Facebook a clubului este SCM Craiova si are 4.799 LIKE-uri. Promovarea evenimentelor este atat de proasta ca atunci cand sar de 30 de LIKE-uri cred urla de bucurie. Poate ca si rezultatele proaste ale echipelor nu ajuta la publicitate, dar asta este un alt subiect, pe care il vom aborda pe larg.

 

Tot pe Facebook mai exista o pagina cu numele SCMU Craiova, care se declara ca @scmucraiova · Echipă sportivă,  SCMU Craiova – volei masculine. Aceasta pagina promoveaza un site 007sport.ro, care se declara ca facand parte a KADIA MEDIA GROUP SRL CUI: 37513773.

Din informatiile noastre cei de la SCM Craiova stiu cine a creat aceasta pagina cu scopul de a folosi imaginea clubului in interes propriu, dar nu au facut niciun demers pentru inchiderea acesteia, din comoditate sau din prostie. Sau poate ca unii de la SCM Craiova au de castigat din aceasta situatie.

Pentru ca daca situatia ar fi alta decat cum afirmam noi, pana acum cei de la SCM Craiova ar fi facut o plangere catre Facebook pentru furt de identitate si pagina cu pricina ar fi fost de mult inchisa. Sau poate ca sunt atat de profesionisti cei din echipa de comunicare ca nu stiu cum se face asta.

Pana se vor trezi cei de la SCM Craiova, 007sport.ro va creste si pe spinarea lor si poate intr-o zi isi vor infringe colti in gatul clubului ca sa isi arate recunostinta pentru ca i-a lasat sa scape cu furtul comis.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!