AcasăACTUALITATEGeorgiana Ristea, aterizata de la Segarcea, director la fosta Scoala Nr. 14,...

Georgiana Ristea, aterizata de la Segarcea, director la fosta Scoala Nr. 14, incalca Hotararea CL Craiova tinand inchisa baza sportiva.

Primaria Craiova a inceput un amplu program de renovare si reabilitare a scolilor, gradinitelor si bazelor sportive. Conform unei Hotarari a Consiliului Local Craiova este obligatoriu ca parculetele si bazele sportive scolare sa ramana deschise pentru copiii din cartiere.

Azi, pe reteaua de socializare Facebook, primarul Lia Olguta Vasilescu a aratat cum un director interimar PNL (vezi foto) considera ca si-a tras gradinita pe persoana fizica si a pus pe poarta institutiei scolare un anunt conform caruia intrarea este interzisa.

Directoarea cu pricina se numeste Georgiana Ristea, din orasul Segarcea, si a aterizat director la Școala Gimnaziala ”Ion Țuculescu”, fosta școala Nr 14, care are in subordine Grădinița ”Ingerașii”.

”In urmă cu câteva săptămâni, am inaugurat un părculeț pentru cetățeni, în cartierul Bariera Vâlcii. Proiectul de reabilitare a grădiniței, bazei sportive și părculețului a fost gândit de primărie și fostul director, Fănel Vătavu.

Între timp, PNL l-a schimbat pe directorul care s-a implicat în această investiție cu o doamnă adusă dintr-o localitate din județ. Care doamnă a considerat că investițiile primăriei sunt ale domniei sale și le-a închis cu lacăt, scriind pe poartă „Accesul interzis”, ca să nu fie vreun dubiu…

Nu contează că, prin HCL, Consiliul Local Craiova a instituit obligația pentru directori să țină deschise bazele sportive și părculețele pentru copiii din cartiere.

Doamna și-a luat grădinița pe persoană fizică. La proba de interviu pentru postul de director ne vom asigura că doamna, aterizată forțat în orașul nostru, va afla și cam care îi sunt obligațiile față de craioveni”, este postarea primarului Lia Olguta Vasilescu.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!