AcasăSPORT#HaiLaPolivalenta! Sambata, de la 16:30, volei feminin, si de la 19:00, baschet...

#HaiLaPolivalenta! Sambata, de la 16:30, volei feminin, si de la 19:00, baschet masculin

𝘿𝙀𝙎𝙋𝙍𝙀 𝙑𝙊𝙄…
💙 Traversăm o perioadă dificilă, cu multe lucruri care ne afectează viața de zi cu zi. Nu o să vorbim acum despre acestea, ci de faptul că avem posibilitatea, timp de câteva ore, să uităm și să intrăm într-o altă lume, poate o lume a normalității. Sâmbătă este 𝘿𝙀𝙎𝙋𝙍𝙀 𝙑𝙊𝙄…
🤗 Sala Polivalenta Craiova poate răsuna din nou de glasurile celor care ne-au fost alături în momentele plăcute, cum ar fi câștigarea Cupei EHF, izbânda în campionat la volei masculin sau la victoriile memorabile de la baschet, dar și când ne-a fost mai greu. Pentru toate acestea, sâmbătă 𝘿𝙀𝙎𝙋𝙍𝙀 𝙑𝙊𝙄…
⚔️ Nu vă putem promite victorii, dar vă putem promite că ne vom lupta până la ultima picătură de energie pentru ca voi să fiți fericiți.
🔥 Sâmbătă avem 𝙉𝙀𝙑𝙊𝙄𝙀 𝘿𝙀 𝙑𝙊𝙄! Fetele de la volei vă așteaptă de la ora 16:30. Trupa lui Lucian Zlotea va juca împotriva campioanei CSM Targoviste!
🏀 De la 19:00, intră în scenă echipa de baschet masculin! Michalis Kakiouzis și elevii săi abia așteaptă să vă revadă în tribune! “Leii” evoluează contra formației Baschet Club Athletic Constanta.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!