SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL anunţă că Piaţa Centrală din Craiova se va redeschide doar parţial, începând cu data de 3 ianuarie 2023.
În perioada 3 – 5 ianuarie 2023, va rămâne închisă Hala de legume-fructe (sectoarele A, B şi C), în vederea amplasării celor 300 de mese noi, achiziţionate în luna decembrie 2022.
Noile mese sunt realizate dintr-un material rezistent la șocuri mecanice, ultraviolete, variații de temperatură, la acțiunea agenților chimici din atmosferă și sunt foarte ușor de spălat. Sunt fabricate din panouri de PVC extrudat de înaltă densitate, de culoare verde și au în dotare un compartiment pentru depozitare. Comercianții din Hala de legume și fructe a Pieței Centrale vor avea astfel posibilitatea să își expună şi să îşi păstreze marfa într-un mod igienic și modern.
La finalizarea operaţiunii de înlocuire a meselor, Hala de legume-fructe a Pieţei Centrale din Craiova urmează a fi redeschisă, începând cu data de 6 ianuarie 2023.
Celelalte pieţe din municipiu, administrate de SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL, vor avea program normal, începând cu data de 3 ianuarie 2023.