AcasăCULTURAHalloween la bibliotecă

Halloween la bibliotecă

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează vineri, 29 octombrie 2021, două ateliere online pentru marcarea „Halloween-ului”.

Și-au anunțat participarea elevii de la Școala Gimnazială „Mircea Eliade” din Craiova, coordonați de profesoara Cornelia Pătru, și elevii claselor V-VIII de la Școala Gimnazială din localitatea Crușeț, județul Gorj, coordonați de profesoarele Eleonora Popa, Marinela Nicolin, Maria Godeanu, Eugenia Bătănoiu, Veronica Vulpe și Marcela Ștefan.

De la orele 11:00 și 12:30, elevii vor lua parte la două ateliere online de Halloween. Întâlnirile se desfășoară pe platforma Zoom. Participanțiivor afla care este originea sărbătorii de Halloween, cum este aceasta celebrată în Statele Unite ale Americii si care este influența Halloween-ului în cultura pop.

Marcarea Halloween-ului este deja o tradiție la nivelul American Corner Craiova. Indiferent de vremuri, colegele bibliotecare au acordat de fiecare dată atenția cuvenită acestei sărbători populare. Și în acest an, deși întâlnirile vor fi online, mai multe clase de elevi s-au înscris la atelierele interactive organizate de bibliotecă. Ne bucură nespus de mult acest lucru”, a spus Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”.

Pentru desfășurarea atelierului, bibliotecara Mădălina Băileșteanu va folosi prezentări Power Point în limbile română și engleză realizate la bibliotecă, precum și resurse externe.

Biroul de Presă

alBibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!